Σελίδες

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου: Το αθλητικό τουρνουά ξεκινά!


Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και αθρόα προσέλευση το 1ο σκέλος του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς από τις 27-29 Μαΐου 2016 με τη βοήθεια του Δήμου Χαλανδρίου, της Φιλαρμονικής και των Σχολικών Επιτροπών.

Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις καλλιτεχνικά δρώμενα των μικρών παιδιών του νηπιαγωγείου, που όχι μόνο ανέδειξαν τη χάρη της ηλικίας τους αλλά και το ταλέντο και τσαχπινιά τους, με διάφορες θεατρικές και μουσικο-χορευτικές παραστάσεις.
Τα παιδιά του Δημοτικού γέμισαν με υπέροχες μελωδίες από τις κιθάρες τους την κατάμεστη Ρεματιά και ανέβασαν το κέφι στους παριστάμενους, τόσο με σύγχρονους όσο και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, εκπλήσσοντας μας με το θεατρικό τους ταλέντο σε 6 διαφορετικά θεατρικά μέσα στο τριήμερο κατά το οποίο ο Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου φρόντισε να δροσίσει το φιλοθεάμον κοινό.

Τέλος, τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, απέδειξαν πως ακόμα και εν μέσω εξεταστικής περιόδου, όχι μόνο έχουν το σθένος να διεκδικούν μια καλή βαθμολογία αλλά έχουν απεριόριστη δύναμη ψυχής να μας παρουσιάσουν σε μοναδική εκτέλεση χορούς από τις χαμένες πατρίδες του Πόντου καθώς και άλλους νησιώτικους χορούς.

Κλείνοντας τις συμμετοχές τους απολαύσαμε δυο εκπληκτικά θεατρικά της «Ακρόασης» σε διασκευή ενός έργου του Neil Simon και της ανεπανάληπτης «Γκόλφω Forever”, της οποίας και το τελευταίο μέρος προσκαλούμαστε να το απολαύσουμε όλοι στις 22 Ιουνίου το βράδυ στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου.

Κι όμως το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Σειρά τώρα έχουν τα αθλητικά δρώμενα για τα οποία θα σας περιμένουμε το ερχόμενο τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:30 στο ανοιχτό γήπεδο του πάρκου της Τούφας Χαλανδρίου (Τυμφρηστού & Ιωαννίνων), με τουρνουά καλαθοσφαίρισης με ομάδες από Δημοτικά Σχολεία καθώς και επιδείξεις πολεμικών τεχνών και ρυθμικής γυμναστικής.

Το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει δράση και πολύ πολύ κόσμο!

Να είστε όλοι εκεί!