Σελίδες

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Σχιστού

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Σταθμό Μεταφόρτωσης  Σχιστού έκανε σήμερα στις 10 το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Ρένα Δούρου προκειμένου να παρακολουθήσει προγραμματισμένη καταστροφή υλικών.

Η αρμόδια υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ σταμάτησε ως όφειλε την διαδικασία καταστροφής επειδή μετά από επιτόπιο οπτικό έλεγχο που έκανε παρουσία της προέδρου,  αποδείχτηκε πως τα υλικά δεν ήταν πλήρως κατεστραμμένα όπως θα έπρεπε πριν από   την απόθεση  τους στον σταθμό. 
Η κυρία Δούρου που συνοδευόταν και από το μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θωμά Μπιζά, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του Σταθμού, να ακούσει για τα προβλήματα και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις.
Η επίσκεψη δείχνει την  ευαισθησία αλλά και την αυστηρότητα που υπάρχει από την πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ  σε ζητήματα ασφάλειας των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων.
Η πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογραφικά  μικρόφωνα, με την αιφνιδιαστική της επίσκεψη στον ΣΜΑ Σχιστού έκανε για άλλη μια φορά σαφές πως  η διαχείριση των απορριμμάτων είναι απόλυτη και ξεκάθαρη προτεραιότητα.
Οι συμβολισμοί της επίσκεψης είναι ξεκάθαροι. Μαζί με τους εργαζόμενους  στην μάχη για την διαχείριση των απορριμμάτων . Καμιά ανοχή σε ζητήματα ασφάλειας εργαζομένων και εγκαταστάσεων.