Σελίδες

Τα πρόσωπα της νέας Διοίκησης του Δήμου Πεντέλης

Στη σύσκεψη στελεχών και φίλων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», που έγινε, χθες, ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ανακοίνωσε τους νέους Αντιδημάρχους για τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης, οι οποίοι θα αναλάβουν με την έναρξη της νέας θητείας την 1η Σεπτέμβρη 2014 και είναι:

- Θεματικός Αντιδήμαρχος Διοικητικών Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης.
- Θεματική Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαύγειας, η κα. Μπούσουλα - Χάνου Άντα.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, ο κ. Τσουχνικάς Ηλίας.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης, ο κ. Κοντουλάκος Ελευθέριος.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης, ο κ. Ζώης Ιωάννης. 

Επίσης, ο Δήμαρχος Πεντέλης όρισε τις τελετές παράδοσης και ανάληψης καθηκόντων των Θεματικών και Τοπικών Αντιδημάρχων, για την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα ως εξής:
- Θεματικοί Αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης: Στην καθιερωμένη πρωινή συντονιστική σύσκεψη στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Πεντέλης, ώρα 07:30.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων: Στην καθιερωμένη πρωινή συνάντηση των εργαζομένων, ώρα 06:30, στην Αποθήκη Υλικού Δ.Κ. Μελισσίων.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης: Στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, ώρα 11:00.
- Τοπικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης: Στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, ώρα 11:30. 

Στις τελετές παράδοσης - παραλαβής των Τοπικών Αντιδημάρχων, θα γίνουν και οι τελετές παράδοσης - παραλαβής των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Παραλαμβάνοντες είναι οι:
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Ο κ. Γεώργιος Βορέας.
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Ο κ. Εμμανουήλ Μιχελακάκης.
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Ο κ. Ιωάννης Ζούνης.   

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, έκανε την εισήγησή του, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, για τη στελέχωση των Προεδρείων και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των τεσσάρων (4) Νομικών Προσώπων του Δήμου (Ο.Κ.Π.Α. – ΟΠΑΘ - Α’ βάθμια και Β’ βάθμια Σχολική Επιτροπή) όπως και για τη στελέχωση των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής. 

Επίσης, ο Δήμαρχος Πεντέλης πρότεινε το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας, ο οποίος θα είναι εκπρόσωπος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) και στη Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), που εγκρίθηκε ομόφωνα.epoli.gr