Σελίδες

Διοργανώθηκε η 4η Κολυμβητική Ημερίδα στο Χαλάνδρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το κολυμβητικό  τμήμα του ΝΠΔΔ  «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»  του Δήμου Χαλανδρίου  οργάνωσε και διεκπεραίωσε με μεγάλη επιτυχία  καθώς και με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών, την 4η κολυμβητική  ημερίδα για τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Πρόγραμμα Εκμάθησης του ΝΠΔΔ «Ευριπίδης» στο κλειστό  κολυμβητήριο «N. Πέρκιζας»  (Λ. Πεντέλης 150) το Σάββατο 9 Ιουνίου  2012.


Παρευρέθησαν και απένεμαν μετάλλια σε όλους τους νεαρούς και νεαρές κολυμβήτριες ο Δήμαρχος κ. Κουράσης Γιώργος ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» κ. Ντάβαρης Ηλίας και η Δημοτική Σύμβουλος κα Γκότση Κυριακή. 

Η Αθλητική Πολιτική του Δήμου μας στοχεύει ώστε στα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία ο Αθλητισμός να γίνει μέρος της ζωής τους και η διάδοση του Αθλητικού Πνεύματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους να τα κατευθύνει πάντα στο σωστό Δρόμο. Τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών και σχεδιασμένα από άριστους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και ειδικευμένους προπονητές και εκπαιδευτικούς του ΝΠΔΔ « ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ».
Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με την διοργάνωση έβαλαν την σφραγίδα τους στην άρτια και εξαιρετικά επιτυχημένη τέλεση της ημερίδας.