Σελίδες

Δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου τη Δευτέρα 25/8

Δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου έχουν καθοριστεί για την Δευτέρα 25 Αυγούστου. Στην πρώτη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 20.00, μεταξύ άλλων θα συζητηθεί σαν θέμα η "Καταγραφή – δημοσιοποίηση των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων του Δήμου προς παράδοση από την απερχόμενη δημοτική αρχή στη νέα", ενώ στην συνεδρίαση που θα ακολουθήσει θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση σχετικά με την έγκριση απολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

Αναλυτικά τα θέματα των δυο συνεδριάσεων σύμφωνα με τις προσκλήσεις που απέστειλε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Αφροδίτη Χατζηγεωργίου:

Η 19η τακτική συνεδρίαση: 


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 25η Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00:

 
Α. Καταγραφή – δημοσιοποίηση των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων του Δήμου προς παράδοση από την απερχόμενη δημοτική αρχή στη νέα.


Β. να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
 
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 545/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην κατάρτιση σχεδίου 6ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2014.
 
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτα οικονομικά βοηθήματα.
 
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» Α.Μ. 13/13.
 
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της 2ης παράτασης σύμβασης του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» Α.Μ. 13/13.



Χαλάνδρι 21/08/2014

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

---

Ειδική πρόσκληση μελών του Δημοτικού Συμβουλίου


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 25η Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.


Χαλάνδρι 21/08/2014

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ