Σελίδες

Η "Πεντέλη εν δράσει" στην κινητοποίηση των εργαζομένων στο "Παίδων Πεντέλης"

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη, το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τζουμάκα και τα μέλη της Γραμματείας Ηλία Μιχαηλίδη και Φώτη Χρυσικό, συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ενάντια στη συνεχιζόμενη υποβάθμισή του. 

Όπως ανέφεραν τα μέλη του σωματείου εργαζομένων, η κατάσταση του νοσοκομείου επιδεινώθηκε επιπλέον με τη διαθεσιμότητα των οδηγών από τις 8 Απριλίου, πλήττοντας σημαντικά την ομαλή λειτουργία του, δεδομένης και της διασύνδεσης των υπηρεσιών του με το Σισμανόγλειο, το οποίο αντιμετωπίζει επίσης σοβαρά προβλήματα από τις δεκάδες διαθεσιμότητες γιατρών των πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ.

883744_1399871310289158_3206627283408625220_oΣτο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε κοντά σας ως αυτοδιοικητική συλλογικότητα αλλά κυρίως ως γονείς και κάτοικοι της πόλης αυτής, προκειμένου να υπερασπιστούμε την ενίσχυση του ρόλου και την αυτοδύναμη λειτουργία του νοσοκομείου παίδων Πεντέλης.
Εμείς δεν εφησυχαζόμαστε με τις ανέξοδες υποσχέσεις υπηρεσιακών παραγόντων ότι το νοσοκομείο δεν θίγεται. Έχουμε πλέον χειροπιαστά αρνητικά παραδείγματα στην περιοχή μας, με το κλείσιμο του νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» και τη διάλυση του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ». Έχουμε επίσης μια ανάλγητη μνημονιακή συγκυβέρνηση και τον πιο ανεκδιήγητο υπουργό υγείας.  Το λέμε ξεκάθαρα. Δεν τους εμπιστευόμαστε!».


Το Γραφείο Τύπου της
Πεντέλη Εν Δράσει
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών