Σελίδες

Η θέα της Ακρόπολης από 100 ταράτσες της Αθήνας

A for Athens, πλατεία Μοναστηρακίουτραβηγμένη με LG G2
Ετούτη, μια από τις πρώτες που τράβηξα, είναι η τελευταία φωτογραφία. Οι 100 φωτογραφίες της Ακρόπολης από τις ταράτσες της Αθήνας συμπληρώνονται εδώ. Εδώ και στο georgakopoulos.org θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες, κάμποσες λέξεις, ένα χάρτη με όλες τις ταράτσες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για το project, και βέβαια λεπτομέρειες για το διαγωνισμό #acropoliselfie, στον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος για να κερδίσετε τέσσερα από τα smartphones που τράβηξαν τις φωτογραφίες. 
Το  Σάββατο, 12 Απριλίου, δε, μπορείτε να έρθετε για βόλτα στην Ακρόπολη των Αθηνών. Θα είμαστε εκεί γύρω στις 2 το μεσημέρι.
Θα βγάλουμε φωτογραφίες τις ταράτσες της Αθήνας. Η θέα της Ακρόπολης από 100 ταράτσες της Αθήνας. Κάθε ημέρα από 1η Ιανουαρίου 2014 μια καινούρια φωτογραφία ανέβαινε στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Θοδωρή Γεωργακόπουλο ο οποίος σκαρφάλωσε σε ταράτσες της πόληςφωτογραφίζοντας αποκλειστικά με κινητά τηλέφωνα και ανέβαιναν πρώτα στο Instagram. Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.