Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Οριστική Αδειοδότηση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου

Την Οριστική Αδειοδότηση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αιγαίου Πελάγους και Νότου εισηγείται ομόφωνα, μετά από ενδελεχή και εξαντλητικό έλεγχο που πραγματοποίησε στις 25/11,  η αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττική, Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων.  Η αδειοδότηση του γηπέδου αφορά και την Αίθουσα Γυμναστικής και Χορού κάτω από τις κερκίδες του.

Το  Γήπεδο είχε λάβει στις 5/10/16  Προσωρινή Άδεια Λειτουργίας έως τις 5/12/16, με περιορισμένο αριθμό θεατών, προκειμένου να καλυφθούν και οι νέες απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια των νέων απαιτήσεων της Αστυνομικής Αρχής, όπερ και εγένετο. 
Υπενθυμίζουμε ότι Οριστικές Άδειες Λειτουργίας  έχουν ήδη λάβει  με σχετικές αποφάσεις (80957/30405/20.10.2016 και 80961/30408/20.10.2016)  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής οι ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής: 
1.Το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) και Ποδόσφαιρο Σάλας 5 Χ 5. 
2.Τα 2 Ανοικτά Γήπεδα Αντισφαίρισης (Τένις) Αιγαίου Πελάγους και Νότου. 
3.Το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριαίων 20 και Κανάρη) για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) και Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ). 
4.Το Ανοικτό Γήπεδο Αντισφαίρισης (Τένις) Κοντοπεύκου. 
Η οργανωμένη, συστηματική προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ  για την αδειοδότηση των Δημοτικών αθλητικών  εγκαταστάσεων υπήρξε εξαιρετικά  αποτελεσματική:  Αδειοδοτήθηκαν όλες, ακόμη και αυτές, όπωςπ.χ. τα Γήπεδα Αντισφαίρισης (Τένις) ή η Αίθουσα Γυμναστικής και Χορού, που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αδειοδοτηθεί.