Σελίδες

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας με τους Δημάρχους για την γρήγορη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ

Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Νότιας Αθήνας Χρήστου Καπάταη και της αρμόδιας Εντεταλμένης Συμβούλου Καλλιόπης Σταυροπούλου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Διαχειριστικής Αρχής.


Παραβρέθηκαν όλοι οι δήμαρχοι της Π.Ε Νότιας Αθήνας, συνοδευόμενοι από τεχνικά επιτελεία. Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση των Δήμων, για τρέχοντα και μελλοντικά προγράμματα, η προετοιμασία των υπηρεσιών των Δήμων στα νέα δεδομένα, καθώς και ο συντονισμός για την γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των προγραμμάτων και απορρόφηση κονδυλίων.

Την παρουσίαση έκανε ο κος Δρόσης Δημήτριος, προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του Π.Ε.Π Αττικής, με τους συνεργάτες του.
Ανέλυσε τις γενικές κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες των προγραμμάτων και απάντησε σε σειρά ερωτημάτων από τους Δημάρχους.
Κατά γενική ομολογία η συνάντηση εργασίας ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και αποδοτική και συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών και η προώθηση της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.