Σελίδες

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2016 της Περιφέρειας Αττικής

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκαν χθες ο προϋπολογισμός του 2016 και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Συνεδρίασε την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το οποίο ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία τον Προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:
  1. Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016: το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (υπερψήφισαν: οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση, καταψήφισαν: οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς).
  2. Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016: το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία  (υπερψήφισαν: οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση, καταψήφισαν: οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς, ενώ λευκό ψήφισε η Φωτεινή Βρύνα της παράταξης 180ο  Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο).