Σελίδες

Δήμος Βριλησσίων: Συμμετοχή σε πρόγραμμα Υποτροφιών για οικονομικά ευάλωτους δημότες

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, συμμετέχει στη σύμπραξη μεταξύ της ΚΕΔΕ και της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας ΣΒΙΕ, η οποία προσφέρει 50 πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους δημότες της Αττικής.

Οι υπότροφοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα Υγείας, Αισθητικής και Παιδαγωγικών και κατά την αποφοίτησή τους, να πάρουν αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο και προοπτική άμεσης απορρόφησης, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που πιστοποιούν την οικονομική και κοινωνική αδυναμία στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων ( Λ. Πεντέλης 62, 1ος όροφος, κ. Μποζάς & κ. Τσίτσα, τηλ. Επικ: 210 6135611 & 210 8100224 ) έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Οι δικαιούχοι θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν θα επιλεγούν για πλήρη υποτροφία, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

Οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι σπουδαστές είναι οι ακόλουθες:
•           Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων (Μικροβιολόγου)
•           Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου
•           Βοηθός Νοσηλευτικής ΜΕΘ
•           Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής
•           Βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας
•           Βοηθός Φυσικοθεραπείας