Σελίδες

Ημέρα Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών», oργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» και το Δήμο Αγίας Παρασκευής, εξυπηρετεί 280 οικογένειες συμπολιτών μας. 

Στα πλαίσια της διαρκούς και αδιάλειπτης υποστήριξης των ανθρώπων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, καλούμε τους κατοίκους σε μία δράση αλληλεγγύης που θα λάβει χώρα στα τοπικά σούπερ μάρκετ, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, από τις 10:30 έως τις 15:00. 

Εθελοντές και εργαζόμενοι της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» και του Δήμου θα βρίσκονται έξω από σούπερ μάρκετ του Δήμου μας, θα συγκεντρώνουν τις προσφορές και παράλληλα θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στο Δήμο μας. 

Ευελπιστούμε στην έμπρακτη στήριξή σας στην προσπάθεια που γίνεται, για τη στήριξη και τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Για τη “ΔΡΑΣ.Ε. - Δράσεις Εθελοντών”
Ο Πρόεδρος
Αυγουστίνος Κάτσαρης

Για το Δήμο Αγίας Παρασκευής
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής & Εντεταλμένος Σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Μαγειρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο)
Γεράσιμος Βλάχος