Σελίδες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 26ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης, η οποία, για 20 ημέρες, φιλοξένησε εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων τoυ θεάτρου και της μουσικής, έλαβε τέλος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος κόσμου που την παρακολούθησε.
Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε το 26ο Φεστιβάλ Βριλησσίων που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, από τις 24 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015, στο Θέατρο ‘Αλίκη Βουγιουκλάκη’.
Κατά τη λήξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης επεσήμανε πως ο Δήμος Βριλησσίων πρωταγωνίστησε για μια ακόμα χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στους δημότες και δήλωσε πως πρώτιστο στόχο αποτελεί η επικράτηση του τόπου ως πυλώνα πολιτισμού, με προγράμματα αντάξια της ιστορίας της πόλης.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα θεατρικά και μουσικοχορευτικά σχήματα που συμμετείχαν και συνεχάρη όλους όσους, με τη συμβολή και την πολύτιμη βοήθειά τους, συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.