Σελίδες

Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πορεία για την Ελλάδα! (video)

Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 36,5% και 149 έδρες

Το πρωί της Δευτέρας οι συνομιλίες Τσίπρα-Καμμένου για σχηματισμό κυβέρνησης - Πιθανώς το απόγευμα η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στους Στ. Θεοδωράκη και Δ. Κουτσούμπα την πρόθεσή του να τους συναντήσει αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που αναμένεται να λάβει τη Δευτέρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο  Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε χτες αργά το βράδυ με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον επικεφαλής του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρο Θεοδωράκη  και τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Με τον Π. Καμμένο υπήρξε συμφωνία να συναντηθούν τη Δευτέρα, 26/01 στις 10:30 π.μ. ώστε να επιβεβαιωθεί η στήριξη και η πιθανή συμμετοχή των ΑΝΕΛ στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στον Στ. Θεοδωράκη και στον Δ. Κουτσούμπα την πρόθεσή του να τους συναντήσει αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που αναμένεται  να λάβει αύριο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. 

Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του πρωθυπουργού αύριο Δευτέρα και της νέας κυβέρνησης την Τρίτη το απόγευμα ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί.

left.gr