Σελίδες

Περιφέρεια, Δήμοι και Πολίτες κατά των διοδίων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης (εικόνες)

«Μπλόκο» στη δημιουργία και νέων σταθμών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, επιχείρησαν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, απηύθηνε χαιρετισμό και η Ρένα Δούρου.

Στη συγκέντρωση κάλεσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γ. Καραμέρος, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση τόσο της Περιφέρειας όσο και των δήμων Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού στη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων και ζητώντας την απομάκρυνση των διοδίων από την Αττική.

Η Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση στη συγκέντρωση κατά των διοδίων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης: 
«Η κυβερνητική πολιτική πολλαπλασιασμού των διοδίων,  έχει καταστήσει τους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών όπως εδώ, στη βορειο-ανατολική Αττική, ελεύθερους πολιορκημένους. Η Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Συμβούλιο, βρισκόμαστε στο πλευρό των δήμων και των πολιτών, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους.
Και τον αγώνα αυτόν θα τον δώσουμε και θα τον κερδίσουμε όλοι μαζί. Περιφέρεια, Δήμοι, πολίτες».