Σελίδες

Μέχρι και 8 σχολεία θα καλύπτουν οι δάσκαλοι ξένων γλωσσών !


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Π.Ε. της Β' Αθήνας, που περιλαμβάνει τις σχολικές μονάδες των περιοχών: Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Ψυχικού, Χαλανδρίου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Κηφισιάς, Εκάλης και Ν. Ερυθραίας, οι εκπαιδευτικοί  ξένων γλωσσών που τοποθετούνται στα δημοτικά για τη νέα σχολική χρονιά, θα καλύπτουν μέχρι και 8 διαφορετικά σχολεία ταυτόχρονα, τα οποία δεν βρίσκονται ούτε καν στον ίδιο Δήμο!

Αυτό σημαίνει ότι, ένας δάσκαλος γαλλικών ή γερμανικών, θα πρέπει να επισκέπτεται 7-8 σχολεία κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον από 2-3 φορές το καθένα.

Είναι πραγματικά άξιο προσοχής πως ένας εκπαιδευτικός μπορεί να το καταφέρει αυτό, πως μπορεί να προφταίνει να διδάσκει σε τουλάχιστον τρία σχολεία καθημερινά, πως μπορεί να συνδυάζει το πρόγραμμά του με το πρόγραμμα τόσων σχολείων, πως μπορεί να οργανώνει σωστά την κάθε παρουσία του και να είναι συνεπής στο ωράριό του, πόσο του κοστίζουν όλες αυτές οι μετακινήσεις και πόσο τον εξαντλούν.

Και τελικά, πόσο αποδοτικό μπορεί να είναι το μάθημα για τα παιδιά, από έναν εκπαιδευτικό που τρέχει σαν σε αγώνα σκυταλοδρομίας ;

Halandri Pedia
 
Δείτε στους παρακάτω πίνακες τις τοποθετήσεις και τo πλήθος των σχολείων ανά εκπαιδευτικό:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
 
Ανακοινώνουμε προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Κλ. ΠΕ05-ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΕ07-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΕ08-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ και ΠΕ32-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, για το Σχολικό Έτος 2012-2013:

Εκπαιδευτικοί Κλ. ΠΕ05-ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (14-9-2012)  
Εκπαιδευτικοί Κλ. ΠΕ07-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (14-9-2012)
Εκπαιδευτικοί Κλ. ΠΕ08-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ (14-9-2012) 
Εκπαιδευτικοί Κλ. ΠΕ32-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (14-9-2012)