Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Βραβεύθηκαν οι νικητές της Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης

Με την εκδήλωση βράβευσης των νικητών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20/12 στην κατάμεστη από μαθητές και τους δασκάλους  τους αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης (20/9-10/12/2016) για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση.

Τα βραβεία απένειμαν o Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Κ. Καραγιαννόπουλος, οι οποίοι, όπως και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης με μήνυμα του, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού καθώς και όλα τα παιδιά που πήραν μέρος. 


Τα σχολικά τμήματα τα οποία ανακύκλωσαν  τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού είναι τα εξής:
- 1ο : Το τμήμα ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 11.608 συσκευασίες για ανακύκλωση. Όλοι οι μαθητές του τμήματος  κέρδισαν από ένα Tablet.
- 2ο : Το τμήμα Ε2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 7.765  συσκευασίες για ανακύκλωση.  Όλοι οι μαθητές του τμήματος κέρδισαν από μία  Action Camera.  
- 3ο : Το τμήμα ΣΤ1 του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 6.757 συσκευασίες για ανακύκλωση. Όλοι οι μαθητές του τμήματος κέρδισαν από ένα MP3.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε όμως η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.