Δήμος Αγ. Παρασκευής: Απολαυστικές παραμυθοϊστορίες από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Μια μοναδική Συναυλία με παραμυθοϊστορίες της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ  με τίτλο «Περιμένοντας τα Χριστούγεννα», σε κείμενα Mάρθας Τομπουλίδου και μουσική Τάση Χριστογιαννόπουλου, απόλαυσαν όσοι τυχεροί, μικροί και μεγάλοι,  βρέθηκαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. 

Στη συναυλία, που έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Mάρθα Τομπουλίδου που έγραψε τα κείμενα, ο βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος που έγραψε τη μουσική  και η Ορχήστρα υπό τη  διεύθυνση της αρχιμουσικού Κάτιας Μολφέση, παρουσίασαν μια υπέροχη, ζεστή, τρυφερή, ζωντανή και ευρηματική παράσταση με υπέροχες ιστορίες, μουσικές και ερμηνείες που χάρισαν γέλιο, χαρά, συγκίνηση, νοσταλγία (στους μεγαλύτερους) και γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα σε όλους.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η Προϊσταμένη Παραγωγής των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ Μ. Κοπανά.  Παραβρέθηκαν επίσης  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος οι Αντιδήμαρχοι Π. Γκόνης, Ε. Πετσατώδη, Σπ. Παπαγεωργίου, Ι. Σιδέρης  και Κ. Χατζηανδρέου, ο πρ. Δήμαρχος Αντ. Σιδέρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Μυλωνάκης, ο μουσικοσυνθέτης Ηλ. Ανδριόπουλος, Στελέχη της ΕΡΤ κ.α.