Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ξεκινάει η φύλαξη των παιδικών χαρών

Η Δημοτική αρχή αποϕασισμένη να προστατεύσει τις Παιδικές Χαρές της Αγίας Παρασκευής από βανδαλισμούς ή ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και από δολιοϕθορές, ώστε να διατηρηθούν όμορϕες και ασϕαλείς για τα παιδιά, υπέγραψε σήμερα 21/9 σύμβαση για τη ϕύλαξη τους με εξειδικευμένη εταιρεία που επιλέχτηκε με Δημόσιο Διαγωνισμό. Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.

Επισημαίνουμε ότι η διεξαγωγή του προαναϕερόμενου διαγωνισμού ϕύλαξης των Παιδικών χαρών καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης αποχής των μηχανικών για το ασϕαλιστικό.

Yπενθυμίζουμε ότι με συνεχή και συστηματική προσπάθεια έχουν αναπλαστεί και πιστοποιηθεί 12 Παιδικές Χαρές του Δήμου (Κεντρικής πλατείας, πλατείας Αϊ-Γιάννη, πλατείας Μελίνας Μερκούρη, πλατείας Δημοκρατίας, οδών Αγ. Τριάδος και Ψαρών, πλατείας Τσακού, οδών Σολωμού και Λυκείου, Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου, πλατείας Αρκαδίου, Εθν. Μακαρίου και Αγ. Αναργύρων, οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη, οδού Τέλου Άγρα εντός της πλατείας) και σύντομα θα προχωρήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση των υπολοίπων 3 μη πιστοποιημένων και εξ αυτού του λόγου κλειστών.