Δήμος Αγίας Παρασκευής: Eξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία

Μέσα σε κατανυκτική  ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Απριλίου στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με τη Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας υπό την διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο και τον Θεόδωρο Γκούμα στην ανάγνωση  κειμένων.
Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Τριάντη, Κατακουζηνού, Παπαποστόλου, Χριστόφ, Λομάκιν, Ραμίρεζ, Γκουνό, Τσαϊκόφσκι και Βιβάλντι.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ, Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κονταξής, Ε. Καψοκεφάλου και Κ. Κρητικίδης, η πρ. Αντιδήμαρχοι Μ. Μουχτούρη και Κ. Μοσχονά, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α. 
 phs 20 4 16