Σελίδες

Εκλογές για τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης στη Β' Αθήνας - Οι υποψήφιοι - Πίνακες

Εκλογές για την ανάδειξη νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Β' Αθήνας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Σχετικά με τις διαδικασίες εκλογής των Διευθυντών Εκπαίδευσης επισυνάπτονται οι παρακάτω πίνακες:

Για τις εκλογές στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Οι πίνακες εκλογέων, που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 1 και 5αα του αρ. 46 του Ν. 4351/2015, όσων θα συμμετέχουν στη μυστική ψηφοφορία στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ΑΘήνας (Σαντορίνης & Ανάφης, Ηράκλειο Αττικής), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, στις 8/1/2016 και ώρες 09:00 - 17:00.

Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 ιανουαρίου, ώρες από 9.00 έως 17.00, στα γραφεία της Διεύθυνσης (Μεσογείων 324, Αγία Παρασκευή), επισυνάπτεται ο πίνακας εκλογέων που καταρτίστηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 1 και 5αα του αρ. 46 του Ν. 4351/2015 και περιλαμβάνει τους συμμετέχοντες στη μυστική ψηφοφορία, καθώς και ο πίνακας υποψηφίων διευθυντών.