Σελίδες

Ξεπέρασαν τις 800 οι συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 8/11/2015 ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο του 33ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 800 παιδιά μέχρι 12 ετών χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

α) στις Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.και
β) στη μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Παν. Γκόνη και Γιαν. Μυλωνάκη. Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, με ιατρική κάλυψη των αγώνων από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ζ. Φωτεινού. 

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, και καταχειροκρότησαν τα παιδιά ο Αντιδήμαρχος Γιαν. Σιδέρης, οι Δημ. Σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης και Κ. Τσιαμπάς, εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.
dmp3
dmp5
dmp6
dmp12
dmp13
dmp14
dmp9