ΑΕΚ Original: Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός - «Όχι» ψηφίζουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ πήρε θέση υπέρ του ΟΧΙ, και προτρέπει σε αγώνες για την αξιοπρέπεια.

Η θέση του συνδέσμου αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της Original στο Facebook, στην οποία αναφέρονται τα εξής:  «Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός... Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή! Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι. Το ραντεβού μας αύριο στο Δωματιάκι μας στις 18:30 και ΟΛΟΙ μαζί κατηφορίζουμε για Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση την αγαπημένη μας πλατεία».

Σαφή τοποθέτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και το επερχόμενο δημοψήφισμα έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συνολικά 18 σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά» εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι θα ψηφίσουν «Όχι» την Κυριακή.

Χαρακτηρίζουν, δε, αυτή τους την απόφαση ως «σεβασμό στην αξιοπρέπεια και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτό που είναι σημαντικότερο όλων είναι η ομοψυχία του λαού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς.

Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους, να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι “άτυχοι της υπόθεσης”, η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα…

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ, αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού, τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ».