Σελίδες

Νέα διοίκηση στο ΟΑΚΑ

Με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή, διορίστηκαν νέα Διοικητικά Συμβούλια στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας («Σπύρος Λούης») και στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης. 

Νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Νικόλαος Κιάος. Πρόκειται για δημοσιογράφο ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ανέλαβε χρέη προέδρου ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, δικηγόρος στο επάγγελμα. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΕΑΚΘ είναι διετής.  
Αναλυτικά τα νέα Δ.Σ. όπως ανακοινώθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως:

"Διορίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α), αποτελούμενο από τα ακόλουθα μέλη:

1. ΚΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θωμά και αναπληρωτής αυτού ο ΓΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ανδροφίλου

2. ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη και αναπληρωτής αυτού ο ΝΤΑΦΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

3. ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του Φλωρέντη και αναπληρωτής αυτού ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίου
4. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Νεοφύτου και αναπληρωτής αυτού ο ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Μιχαήλ

5. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Θωμά και αναπληρώτρια αυτής η ΓΚΟΥΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αντωνίου

6. ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου και αναπληρωτής αυτού ο ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λεωνίδα

7. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ανδρέα και αναπληρωτής αυτού ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου που προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

8. ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννου και αναπληρωτής αυτού ο ΤΕΡΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βλασίου που προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

9. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευθυμίου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ 574206) και αναπληρωτής αυτού ο ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ του Γεωργίου (Α.Δ.Τ.: ΑΕ 144752) που προτάθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου.

Το μέλος του Δ.Σ., ΚΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ορίζεται ως πρόεδρος.

Ως αντιπρόεδρος ορίζεται ο ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ και ως γραμματέας ο ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ ΜΑΡΚΟΣ.

Αντικαθίσταται ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΤΣΗΣ του Αθανασίου, που είχε οριστεί με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΑΔ/ΤΔΑΔΤΑ/335495/8895/8019/741/ 23−12−2014,(ΦΕΚ828/ΥΟΔΔ/24−12−2014) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και στη θέση του ορίζεται ο ΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κίμωνα, Τεχνολόγος Μηχανολόγος, κάτοχος πτυχίου από το Coventry university και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (PrE −MSc «Design Analysis»). 

Πηγή: paratiritirio-amarousiou.blogspot.gr| iefimerida.gr