Σελίδες

Μαρούσι: "Περικοπές στη συγκοινωνία των δημοτών και εύνοια στα Mall και Golden Hall"

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου της 18ης Δεκεμβρίου 2014, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι", κυρία Μαίρη Διακολιού, επανήλθε στην ερώτησή της για τη δημοτική συγκοινωνία, αναδεικνύοντας επιπλέον, την αύξηση των δρομολογίων που εξυπηρετούν τα εμπορικά υπερκέντρα Mall και Golden Hall.

Θέμα: Περικοπές στη συγκοινωνία των δημοτών και εύνοια στα Mall και Golden Hall

"Σε συνέχεια των όσων ερωτήθηκαν νωρίτερα από την κ. Κρεκούκια, επανέρχομαι στην ερώτησή μου για τη Δημοτική Συγκοινωνία και θα ήθελα τα υπενθυμίσω ότι αυτή απαντήθηκε μόνο αποσπασματικά και ότι τα συγκριτικά στοιχεία των παρελθόντων ετών που ζήτησα δεν δόθηκαν ποτέ.

Οι περικοπές δρομολογίων δε, που είναι γενικές στην πόλη, δε συνάδουν με τη σπουδή του Δήμου να αυξάνει τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Mall (Υπουργείο Παιδείας)–Golden Hall, τη συχνότητα των οποίων τα εμπορικά αυτά υπερκέντρα διαφημίζουν για να έλκουν καταναλωτές, οι οποίοι, συνακόλουθα, δεν προτιμούν την αγορά του Αμαρουσίου προς βλάβη των Μαρουσιωτών εμπόρων.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν την υπηρεσία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, χωρίς να ταλαιπωρούνται υφιστάμενοι περικοπή των δρομολογίων της, τη στιγμή που ιδιωτικές εταιρείες απολαμβάνουν την πλήρη εύνοια του Δήμου για την ενίσχυσή τους.

Παρακαλώ να μου δοθούν οι απαντήσεις που παρελήφθησαν από την αρχική ερώτησή μου και να πάρει θέση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος".