Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Επιτυχημένες παραστάσεις Καραγκιόζη

karagioz2Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Κοντόπευκο και στον Αι-Γιάννη δύο από τις τέσσερις ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις Καραγκιόζη του θιάσου του Ηλία Καρελλά, που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Στις παραστάσεις αυτές που παρουσιάστηκαν στο 3ο Γυμνάσιο και στο 2ο Γυμνάσιο αντίστοιχα, η προσέλευση των παιδιών και των γονιών ήταν αθρόα, με αποτέλεσμα το αμφιθέατρα να είναι γεμάτα.
Οι μικροί φίλοι αλλά και οι γονείς τους παρακολούθησαν το έργο «Ο γάμος του μπάρμπα Γιώργη», τραγούδησαν, έπαιξαν και συμμετείχαν επί σκηνής στο διαδραστικό πρόγραμμα του θιάσου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις Καραγκιόζη και συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στις 5μ.μ στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής για τα παιδιά του Β΄ Νηπιακού(Λάδωνος) και του Δ΄ Νηπιακού (Αφροδίτης) και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 5μ.μ,στο 7ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής για τα παιδιά του Ε΄ Νηπιακού (Εθν. Αντιστάσεως) και του Στ΄ Νηπιακού (Αγ. Γεωργίου).


Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Δημητρίου-Καβρουδάκη Μαργαρίτα

karagioz1   karagioz3