Σελίδες

Βριλήσσια: Eυχαριστήρια επιστολή στους δημότες για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών

Eυχαριστήρια επιστολή του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων προς τους δημότες για την ανταπόκρισή τους στη συγκέντρωση σχολικών ειδών:

Με ιδιαίτερη χαρά,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στην συγκέντρωση σχολικών ειδών. Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες της πόλης μας.
Η εθελοντική και ανιδιοτελής πράξη όλων μας στοχεύει αποκλειστικά στην μεταξύ μας αλληλεγγύη με σκοπό, τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε, κάποιοι που έχουν ανάγκη από υποστήριξη να την έχουν καθοιονδήποτε τρόπο.

Η δική μας προσπάθεια, αυτή τη φορά, επικεντρώθηκε στις ανάγκες των παιδιών αυτών των οικογενειών.

Επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε πως ο συνολικός αριθμός των υλικών που συγκεντρώθηκαν είναι 2.614 τεμάχια συν ένα γραφείο μελέτης και 105 ευρώ.

Ήδη έχει αρχίσει η διανομή των απαιτούμενων σχολικών ειδών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου τόσο των προηγούμενων εγγραφών όσο και των νέων που έχουν προκύψει.
Να τονίσουμε ότι τόσο η παραλαβή όσο και η παράδοση τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αγαθών συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στη Δ/νση του Οργανισμού Λ. Πεντέλης 62, καθημερινά 08.00-15.30

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά και είμαστε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση.

vrilissia.gr