Σελίδες

Για την εκδήλωση «Στον απόηχο της Αιολικής Λογοτεχνικής Σχολής» με αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαραντάκο

Πολύ μεγάλη και συγκινητική συμμετοχή είχε η εκδήλωση-αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαραντάκο που διοργάνωσε το «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο» του Δήμου Κηφισιάς με θέμα:  «Ιστορία και Λογοτεχνία. Ο Μίμης Σαραντάκος στον απόηχο της Αιολικής Λογοτεχνικής Σχολής».
 
Αντιγράφουμε τις εντυπώσεις από tofistiki:

Η εκδήλωση- αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαραντάκο, είχε συγκινητικά μεγάλη επιτυχία και η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για τον κόσμο που ήρθε. Μακάρι να είχαμε φέρει ακόμα περισσότερα βιβλία να χαρίσουμε στο κοινό που παρακολούθησε· δυστυχώς δεν έφτασαν όσα φέραμε. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές που μίλησαν για τον μηχανικό, λογοτέχνη, λόγιο, φίλο και σύντροφο, τον Μίμη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ντόρα Βακιρτζή που ανέλαβε το συντονισμό της οργάνωσης και την εμπεριστατωμένη παρουσίαση, και βέβαια τον Βλάση Αγτζίδη για την φιλοξενία, στα πλαίσια των Σεμιναρίων Σύγχρονης Ιστορίας. Όσα ακούστηκαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα και γλαφυρά δοσμένα και ελπίζω να πάρουμε κάποια στιγμή το βίντεο της εκδήλωσης ώστε να μπορέσουμε να το αναρτήσουμε. Ευχαριστούμε επίσης τους παλιούς καλούς φίλους που μας έκαναν την τιμή να παραστούν, ήταν μεγάλη χαρά μας που τους ξαναείδαμε.
Τα στιγμιότυπα από την εκδήλωση, είναι από τον φακό του Σταμάτη Λαγάνη. Ακολουθουν περισσότερα.