Σελίδες

Μάγειρες χωρίς Σύνορα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Μάγειρες χωρίς Σύνορα είναι μια εθελοντική ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές  περιοχές της Αθήνας. Η ομάδα αυτή διοργανώνει δράσεις σε γειτονιές της πόλης, όπου μάγειρες από την Ελλάδα, μαζί με μάγειρες από διαφορετικές χώρες, μαγειρεύουν «πολύχρωμα» φαγητά, προσφέροντάς τα σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Σκοπός είναι να φέρουν σε επαφή διαφορετικούς πολιτισμούς μέσω των γεύσεων και να αναδείξουν την κατανόηση, την καλή διάθεση, την αλληλοβοήθεια και την αρμονική συμβίωση μεταξύ των ανθρώπων της πόλης.
Οι  Μάγειρες χωρίς Σύνορα ξεκινούν την δράση τους με έναν συνδυασμό Ιρανικής και Ελληνικής κουζίνας στις 24 Ιουνίου στο Χαλάνδρι. Με πολύ κέφι, μουσική και έμπνευση Έλληνες και Ιρανοί σεφ θα απλώσουν και θα συνδυάσουν τα υλικά τους, σκορπίζοντας μυρωδιές και γεύσεις στις καρδιές μας.

Οι Μάγειρες χωρίς Σύνορα θα μαγειρέψουν την Κυριακή 24/6 στις 6.30 το απόγευμα, στο Χαλάνδρι, στο πάρκο του Συνοικισμού (Μικράς Ασίας και Αιγαίου)