Σελίδες

Δήμος Βριλησσίων: Η εποχή της προηγούμενης διοίκησης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί

Η εποχή που η διοίκησή του κ. Ιωαννίδη είχε μετατρέψει τον παραγοντισμό σε επάγγελμα έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.  
 Ο κ. Ιωαννίδης εξακολουθεί να λαϊκίζει αντιπολιτευτικά με ένα θέμα ιδιαίτερης ευαισθησίας. Παρότι η πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Αρσένη του απάντησε σημείο προς σημείο στις παντελώς αβάσιμες αιτιάσεις του για τις συνθήκες υγιεινής και ποιότητας τροφίμων στους παιδικούς σταθμούς, εκείνος επιμένει στο θλιβερό φθηνό μικροπαραταξιακό παιχνίδι του για άγρα ψήφων.

Η δουλειά που γίνεται στους παιδικούς σταθμούς είναι καλύτερη από κάθε άλλη δημοτική περίοδο, κάτι που γνωρίζουν περισσότερο από όλους οι γονείς των νηπίων μας. Πρόκειται για έργο υποδειγματικό για όλους τους δήμους της χώρας και αξίζουν συγχαρητήρια στα αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία της δομής.

Το γεγονός ότι η κ. Αρσένη, εκτός από διοικητικό στέλεχος της παρούσας δημοτικής αρχής, παραμένει και η ίδια εργαζόμενη και ταυτόχρονα δεν λαμβάνει την παραμικρή αποζημίωση για τα δημοτικά καθήκοντά της είναι τιμητικό τόσο για τη διοίκησή μας όσο φυσικά και προσωπικά για την ίδια. Αποτελεί ένα ακόμα συγκεκριμένο παράδειγμα ότι ο κόσμος της εργασίας μπορεί να λειτουργεί οραματικά και παραγωγικά και από θέσεις πολιτικής-διοικητικής ευθύνης, εκτός από την παραγωγική και ευσυνείδητη άσκηση των τυπικών εργασιακών καθηκόντων του. Αποτελεί παράλληλα και δείγμα διαφορετικής γραφής της αιρετής μας διοίκησης σε σχέση με την παρελθοντική παραγοντική λογική του κ. Ιωαννίδη και της Νέας Πνοής.

Η εποχή των άεργων και των τοπαρχών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί κ. Ιωαννίδη.
Εργαζόμενοι και επιστήμονες με διάθεση προσφοράς στα κοινά του τόπου μας πλέον διαχειρίζονται – και με τον πιο αξιόπιστο και αξιοκρατικά τρόπο -  τις τύχες της τοπικής μας κοινωνίας.

Κι αυτό δεν είναι ένας ακόμα «λίβελος» εναντίον σας, αλλά η νέα θετική και παραγωγική πραγματικότητα για την πόλη μας.