Σελίδες

Παραδόθηκε το έργο «Βελτίωση Οδικού Δικτύου του Δήμου Βριλησσίων»

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 παραδόθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» που αφορά στις οδούς: Κύπρου (τμήμα από οδό Κονίτσης μέχρι Δ. Βερνάρδου), Σισμανογλείου, Εθν. Αντιστάσεως και σε τμήμα της παραρεμάτιας οδού.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης, η οποία απαρτιζόταν από την πρόεδρο κα Σοφία Κορωναίου-Καμπά, Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής, την κα Φωτεινή Βρύνα, Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής, την κα Ε. Μανωλά, Π.Ε. Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Α, τον κ. Σ.Μακίδη, Π.Ε. Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Α. και τον κο Β. Λογοθέτη, Π.Ε. Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων, ενημερώθηκε για την πορεία του έργου και συγκεκριμένα ότι το φυσικό του αντικείμενο εκτελέστηκε ομαλά, εμπρόθεσμα και χωρίς προβλήματα.

Στην συνέχεια, τα μέλη της επιτροπής, συνοδευόμενα από τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων κ. Χονδροματίδη Γεώργιο, µετέβησαν στο έργο όπου έλεγξαν και διαπίστωσαν ότι οι εργασίες εκτελέστηκαν εμπρόθεσμα και επεσήμαναν πως η υλοποίηση του συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση του οδικού δικτύου του δήμου μας και ως εκ τούτου την ασφαλή και άνετη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Σημειώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος της οδού Μπακογιάννη στο τμήμα της από την οδό Εθν. Αντιστάσεως έως την οδό Δωδεκανήσου.

http://www.vrilissia.gr