Σελίδες

Προκήρυξη παιδικού τουρνουά «Οκτώβριος 2015» από τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου προκηρύσσει τουρνουά για παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών με την επωνυμία «Οκτώβριος 2015», που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριό του, Αβέρωφ 4 – Χαλάνδρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  
Ημερομηνία: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015.  
Επιβεβαίωση συμμετοχών: Την ημέρα του τουρνουά, ώρα 10:00 – 10:20  
Ώρα έναρξης 1ου γύρου: 10:30  
Τελετή λήξης – απονομές: Την ημέρα του τουρνουά, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών (που έχουν γεννηθεί δηλαδή από την 1/1/1999 και μετά).

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ
Θα υπάρξουν δύο όμιλοι. Στον 1ο όμιλο συμμετέχουν παιδιά που φοιτούν από την Δ’ Δημοτικού και πάνω. Στον 2ο Όμιλο συμμετέχουν παιδιά που φοιτούν από την Γ’ Δημοτικού και κάτω. Κατόπιν δήλωσης των συμμετεχόντων, παιδιά που ηλικιακά ανήκουν στον 2ο Όμιλο μπορούν να αγωνιστούν στον 1ο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Σύστημα: Ελβετικό 5 γύρων. Χρόνος σκέψης: 15 λεπτά ανά σκακιστή/τρια για όλη την παρτίδα. Αξιολόγηση: Δεν θα υπάρξει ελληνική ή διεθνής αξιολόγηση του τουρνουά. Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανόνες του σκακιού της FIDE και της ΕΣΟ. Κριτήρια ισοβαθμίας: Οι ισόβαθμοι στην 1η, 2η και 3η θέση κάθε Ομίλου παίρνουν όλοι μετάλλιο.
Για οποιοδήποτε θέμα δεν καλύπτεται από τους κανονισμούς και την παρούσα προκήρυξη αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι ο διαιτητής και οι διευθυντές αγώνων.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Διαιτήτρια του τουρνουά ορίζεται η κ. Μαριάννα Παγκαλή.
Διευθυντές αγώνων ορίζονται ο κ. Κώστας Ζήβας και ο κ. Φίλιππος Στάμος.

ΕΠΑΘΛΑ 1ος νικητής σε κάθε όμιλο: Χρυσό μετάλλιο. 2ος νικητής σε κάθε όμιλο: Αργυρό μετάλλιο. 3ος νικητής σε κάθε όμιλο: Χάλκινο μετάλλιο.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) Με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση halandri@halandrichess.gr
Στο email παρακαλούμε να αναγράφεται: «Συμμετοχή στο παιδικό τουρνουά «Οκτώβριος 2015», το ονοματεπώνυμο του παιδιού και η τάξη που φοιτά.
β) Επί τόπου στον χώρο των αγώνων, την ημέρα του τουρνουά και ώρα 10:00 – 10:20.
Για έλεγχο της λήψης της συμμετοχής σας, αναζητήστε το όνομά σας στην καταχώρηση του τουρνουά στο chess-results (το σχετικό link θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σ. Ο. Χαλανδρίου). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σ. Ο. Χαλανδρίου 210.6846.693.

ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το τουρνουά (αποτελέσματα, κληρώσεις, φωτογραφίες, λοιπά στοιχεία) θα καλυφθούν μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του Σ. Ο. Χαλανδρίου www.halandrichess.gr και από τη σελίδα του στο facebook www.facebook.com/halandrichess.