Σελίδες

Η "Φλόγα της Αγάπης" στα Βριλήσσια το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση της 13ης Λαμπαδηδοδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας. Ο Δήμος Βριλησσίων υποδέχεται τη "Φλόγα της Αγάπης" το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Η διαδρομή θα αρχίσει, ώρα 19.00, από οδό ΑΛΦΕΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΟΥ αντίθετα, ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΗΣ, 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ και θα καταλήξει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, ώρα 20.00, όπου τη μεταλαμπάδευση της φλόγας στο βωμό της 13ης Λαμπαδηδοδρομίας θα κάνει ο Δήμαρχος Bριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης.

Λαμπαδηδοδρόμος η ολυμπιονίκης και συνδημότισσα Νίκη Μπακογιάννη.
Στην εκδήλωση αγάπης είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (σχολεία, ομάδες μαθητών & φοιτητών, ομάδες ποδηλάτων, πρόσκοποι, αθλητικοί σύλλογοι, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί σύλλογοι, φορείς κτλ).

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια.
Για δηλώσεις συμμετοχής  και παραλαβή μπλουζών, επικοινωνείτε με τους εμπλεκόμενους φορείς:
- ΟΚΠΑ, κα Δ. Παπαδημητρίου, τηλ. 210-6135611 για συμμετοχές φορέων, δημοτών, κ. α
- ΠΑΟΔΗΒ κ. Ν. Γεωργιάδης, τηλ. 210-8101511 για συμμετοχές αθλητικών ή πολιτιστικών συλλόγων.
- Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας, τηλ. 213-2050501 για συμμετοχές μαθητών, διδακτικού προσωπικού.

* Η "Φλόγα της Αγάπης" ξεκίνησε την πορεία αγάπης από την Κοζάνη την 1η Αυγούστου 2015, κατόπιν δόθηκε τιμητικά στους Αιμοδότες εκπροσώπους της Σ.Ε.Α Ξυλοκάστρου Κορινθίας (εμπνευστών του θεσμού αυτού) και θα καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Λαμία, όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Εθελοντική Αιμοδοσία ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.