Σελίδες

Σύλλογος εκπαιδευτικών “Ο Περικλής”: Hμέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογoς εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Περικλής" διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο « Αγλαΐα Κυριακού, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 από 9.00 π.μ. έως 1 μ.μ. στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, Χαλάνδρι.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται ότι η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και καλούν κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα τους που έχει τη δυνατότητα  να συμμετάσχει, να το πράξει.
Μεταφέροντας σχετική ενημέρωση από την υπεύθυνη του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου  «Αγλαΐα Κυριακού» πληροφορούν τους συναδέλφους τους αιμοδότες ότι λόγω των μεγάλων αναγκών σε αίμα θα ήταν πολύ χρήσιμη η προσφορά μιας επιπλέον φιάλης αίματος ατομικά σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο. Oι αιμοδότες μπορούν να προσφέρουν συνολικά αίμα  τρεις και τέσσερις φορές το χρόνο, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, ανεξάρτητα από τις δύο φορές  που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, καθώς οι ανάγκες είναι πολλές, ιδιαίτερα την περίοδο των διακοπών.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που δεν θα προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία να διευκολύνουν τους αιμοδότες στο έργο τους.