Σελίδες

Συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου "Ρεματιάς" με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα διαίτερα φιλικό. Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε το σχεδόν εν απαρτία ΔΣ μας σε ένα όμορφο ευήλιο γραφείο στον 5ο όροφο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Νένα Ρήγα, ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, η Γ.Γ. Κέλλυ Δάνου, η Ταμίας Μαρίνα Σμαραγδή και τα μέλη Βούλα Καλλιώδη και Αντωνία Σιμάτου συζήτησαν μαζί του για τα χρονίζοντα προβλήματα της ρεματιάς. 

Η πρώτη ερώτηση της προέδρου μας ήταν τί σκοπεύει να κάνει γι αυτά η νέα δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος απάντησε οτι είναι σε συνεργασία με την περιφέρεια για να πάρουν πρόγραμμα χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ώστε να μπορέσουν απο κοινού να κάνουν την αντιστήριξη των πρανών -αντιπλημυρικά έργα-καθαρισμό κ.λ.π. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει προσθέτοντας ότι η υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας λειτουργεί πολύ καλά και πως θα τείνει ευήκοον ους σε οποιαδήποτε καταγγελία μας. 


Σε ερώτησή μας σχετικά με τις εξελίξεις στην οδό Φραγκοκλησιάς, μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θέλει να την μονοδρομήσει. Ωστόσο καθώς ο δρόμος έχει ήδη γίνει διπλής κατεύθυνσης, ο Δήμος Χαλανδρίου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δήμο Αμαρουσίου, απο τον οποίο θα έχει απάντηση μέχρι την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου. Σχετικά με την κυκλοφοριακή ρύθμιση επεσήμανε ότι αυτή θα στηριχθεί στη μελέτη Νέλλα. Τα μέλη του ΔΣ μετέφεραν στον κ. Σίμο καταγγελίες των μελών μας για ελλειπή φωτισμό στο Πάρκιν του Μαρινόπουλου.