Σελίδες

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στον Δήμο Βριλησσίων

«Τα σχολεία ανοίγουν, οι τσάντες γεμίζουν»
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βριλησσίων, απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών, σε μία προσπάθεια κάλυψης αναγκών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου μας. 

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών έγινε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09.00- 13.00 καθώς και 18.00 – 21.00 το βράδυ, στην πλατεία Αναλήψεως.

Δημότες (επώνυμα ή ανώνυμα), μικροί μας συνδημότες, Επιχειρήσεις, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, αλλά και μέλη της απερχόμενης Διοίκησης, καθώς και μέλη της νέας Διοίκησης του Δήμου μας, αλλά και πολίτες που προσήλθαν και από άλλες περιοχές, έδειξαν το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και στάθηκαν συμπαραστάτες μας σε αυτή τη προσπάθεια, προσφέροντας είδη όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, κασετίνες, είδη ζωγραφικής κ.ά.

Το σύνολο των σχολικών αντικειμένων που συγκεντρώθηκαν είναι 2.614 τεμ. συν ένα γραφείο μελέτης.


Ηδη έχει αρχίσει η διανομή στους μαθητές, που χρειάζονται ενίσχυση οι οικογένειές τους.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών, συνεχίζεται για όλη τη σχολική χρονιά , καθημερινά στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Λ.Πεντέλης 62 και ώρες 9.00-15.00.

Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για να μπορούν οι συνδημότες μας μαθητές να ανταποκρίνονται με αισιοδοξία στις σχολικές ανάγκες τους.