Σελίδες

Ανακοίνωση των "Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού"

Τον Μάιο οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δώσαμε έναν όμορφο συλλογικό εκλογικό αγώνα για ένα καλύτερο δήμο, ενάντια σε υπερσυντηρητικές πολιτικές και πρακτικές.
Εκλέξαμε δύο δημοτικούς συμβούλους, την υποψήφια δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού μας Νάντια Σουμπασάκη και την Χάρις Συμεωνίδου. Εκλέξαμε επίσης μία τοπική σύμβουλο στο Νέο Ψυχικό, την Ρούλα Αντωνίου.
Με πίστη στο αυτοδιοικητικό μας πρόγραμμα, τις αξίες, το ήθος και την αγάπη για τον τόπο τους, οι σύμβουλοί μας θα συνεχίσουν την εδώ και 17 χρόνια επιτυχημένη δράση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με ιδιαίτερη έγνοια για τις νεότερες γενιές και τους κοινωνικά ασθενέστερους.
Με την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής χρονιάς, τα μέλη των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ συναντηθήκαμε την Τετάρτη 3/9, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού και συνεχίζοντας την συλλογική μας δράση, συζητήσαμε και αποφασίσαμε τα εξής:
-- Την καθημερινή επαναλειτουργία των γραφείων μας, μετά την μικρή διακοπή του καλοκαιριού.
-- Την ευδιάκριτη παρουσία μας στο πανηγύρι της Αγίας Σοφίας στις 16 και 17/9.
-- Την δραστηριοποίησή μας, με ενέργειες που θα προγραμματιστούν άμεσα, για το απαράδεκτο χαράτσι του ΕΝ.Φ.Ι.Α.
-- Την παρέμβασή μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας, με σειρά εκδηλώσεων, που θα ανακοινωθούν σύντομα.
-- Την συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης και την δραστηριοποίηση της επιτροπής παιδείας του συνδυασμού μας, για τον προγραμματισμό της δράσης της, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
-- Τέλος και με αφορμή την νέα αυτοδιοικητική χρονιά, καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας το Σάββατο 20/9, στις 8 το βράδυ, για ένα ποτό στα γραφεία μας, Παρίτση και Πλαστήρα γωνία στο Νέο Ψυχικό.
Θα είναι η πρώτη μετακαλοκαιρινή μαζική συνάντησή μας.
Η παρουσία όλων θα είναι εποικοδομητική.
Από το γραφείο τύπου