Σελίδες

Από σήμερα στο τιμόνι του Δήμου Βριλησσίων ο Ξένος Μανιατογιάννης και η νέα διοίκηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 στις 09.00 το πρωί η υποδοχή και εγκατάσταση του νέου Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη και της νέας διοίκησης - δημοτικής αρχής (αντιδημάρχων και στελεχών).

Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει την ερχόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια του οποίου θα διενεργηθούν οι δημαιρεσίες. Συγκεκριμένα, αναμένεται να εκλεγούν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (Απόστολος Λύτρας), αντιπρόεδρος και γραμματέας του Σώματος.

Οι Επιτροπές του Δήμου και οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Θα εκλεγούν επίσης, κατά την εξέλιξη της ίδιας συνεδρίασης, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου καθώς και τα μέλη της Επιτροπής ποιότητας ζωής.

Το απόγευμα της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσης η επίσημη τελετή παράδοσης - παραλαβής από την απελθούσα στην νέα δημοτική αρχή.
Όπως τέλος είναι ήδη γνωστό ο νέος Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ορκίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη 27 Αυγούστου.

Από την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βριλησσίων
Αναμένεται άμεσα (μέχρι Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου) η δημοσίευση της απόφασης του νέου Δημάρχου για τον ορισμό των τεσσάρων αντιδημάρχων: Κώστα Πολίτη (οικονομικών, διοίκησης, ανθρώπινων πόρων), Αλέξη Μαυραγάνη (καθαριότητας και πρασίνου), Γιώργου Χονδροματίδη (τεχνικών υπηρεσιών) και Σοφίας Χατζάρα (παιδείας).