Σελίδες

Υβριστικό δημοσίευμα ΔΣ Συλλόγου "Ο Περικλής" εναντίον της Σχολ. Συμβούλου Ρ. Χιουρέα

"Υβριστικό δημοσίευμα - καταγγελία του ΔΣ Συλλόγου Εκπ /κών ΠΕ «Ο Περικλής» εναντίον της Σχολ. Συμβούλου ΕΑΕ Ουρ. Χιουρέα, στον απόηχο επιτυχημένης ημερίδας για τον Αυτισμό

Κάποιοι Συνδικαλιστές, προκειμένου να πείσουν για τη δράση τους υιοθετούν μεθόδους ανέντιμες, όπως παραπληροφόρηση, λασπολογία, ψεύδη, συκοφαντία, πρόκληση φόβου, κινδυνολογία κλπ… Διατείνονται ότι αγωνίζονται για τα δικαιώματα του κλάδου, για αναβάθμιση για χίλια δυο καλά. Κατά βάθος όμως, μάλλον απεύχονται τη μη ύπαρξη προβλημάτων, διότι φοβούνται ότι τότε δε θα έχουν εκείνοι λόγο ύπαρξης, δε θα τους έχουν ανάγκη και δε θα τους ψηφίζουν. Στο χώρο της Εκπαίδευσης, κάποιοι Σύλλογοι φαίνεται να επιθυμούν μια διαρκή αντιπαράθεση με τη Διοίκηση και τα στελέχη Εκπαίδευσης και ενοχλούνται όταν πχ ακούγονται ευμενή και ενθουσιώδη σχόλια για Σχολ. Σύμβουλο ή για διάφορες δράσεις  του, ημερίδες κλπ.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση της Σχολ. Συμβούλου 2ης Περιφέρειας  ΕΑΕ Ρ. Χιουρέα, (ευτυχώς από μεμονωμένες περιπτώσεις-εξαιρέσεις, στο σύνολο των 15 περίπου Συλλόγων Εκπαιδευτικών της 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ). Έτσι, μόλις κυκλοφόρησε η φήμη για την εξαιρετική επιτυχία της ημερίδας μας «Αυτισμός: Εκπαιδευτικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις», ξεκίνησε ο αγώνας τους για την αμαύρωση της θετικής εικόνας.

Οι κυρίες  Ηλέκτρα Μήτσουρα και Άννα Μάγια Σταυροπούλου Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Περικλής», υπογράφουν έγγραφο για το ΔΣ του Συλλόγου τους, με το βαρύγδουπο τίτλο «Η Σχολική Σύμβουλος Ουρ. Χιουρέα προσπαθεί να διαπομπεύσει εκπαιδευτικούς!», στο οποίο συκοφαντούν και λασπολογούν, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια μάλλον  να δημιουργήσουν εντυπώσεις … για να πείσουν τα μέλη  του Συλλόγου τους για την αγωνιστική τους δράση δήθεν ενάντια «στον αυταρχισμό και στην τρομοκρατία»...

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν: «η Σχολική Σύμβουλος επικαλούμενη την απουσία συναδέλφων από ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 9-9-2014 στο 11ο Γυμνάσιο Αχαρνών, με έγγραφό της απευθυνόμενο στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που ανήκουν οι «αδικαιολογήτως απόντες» συνάδελφοι μας αλλά και συνάδελφοί της, δημοσιοποιεί τα ονόματα των απόντων συναδέλφων (17 στο σύνολό τους), επισημαίνει ότι καθότι δεν ενημέρωσαν προκαταβολικά για την απουσία τους αυτή θεωρείται αδικαιολόγητη και ορίζει να ενημερώσουν εγγράφως το γραφείο της για τον λόγο της απουσίας!».
Τους ενημερώνουμε λοιπόν:
 1) Δημοσιοποίηση σημαίνει ενημέρωση του ευρέως κοινού δια του τύπου, ΜΜΕ κλπ. και όχι διακίνηση υπηρεσιακών εγγράφων ενδοϋπηρεσιακά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε καμιά δημοσιοποίηση ονομάτων από την πλευρά της Σχολ. Συμβούλου, παρά μόνο αποστολή υπηρεσιακών εγγράφων προς τις 6 Δ/νσεις Εκπαίδευσης της 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ και προς τα 14 Σχολεία στα οποία υπηρετούν οι εν λόγω 17 εκπαιδευτικοί.
2) Η αιτιολόγηση της απουσίας των 17 εκπαιδευτικών στη Σχολ. Σύμβουλο δεν έχει να κάνει με την επιβολή οποιασδήποτε διοικητικής ή άλλης ποινής (αυτό είναι άλλωστε θέμα Διοίκησης και όχι Σχολ. Συμβούλου), παρά μόνο να ληφθεί υπόψη στη διοργάνωση μελλοντικών προαιρετικών επιμορφωτικών μας δράσεων, σε περίπτωση που υποβάλουν δήλωση συμμετοχής και εφόσον οι διαθέσιμες θέσεις συμμετεχόντων είναι λιγότερες από τις ζητούμενες (διότι ενώ δεν συμμετέχουν δεσμεύουν θέσεις, αποκλείοντας άλλους συναδέλφους που πραγματικά ενδιαφέρονται)

Οι επιμορφωτικές  μας δράσεις είναι πάντα προαιρετικές. Προετοιμάζονται κάθε φορά με μεράκι και ζήλο από τη Σχολ. Σύμβουλο και ομάδα εκπαιδευτικών, εθελοντικά, χωρίς αμοιβή και εκτός ωραρίου εργασίας μας. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, λόγω του τεράστιου αριθμού εκπαιδευτικών της 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ. Έτσι εξ αρχής  ακολουθείται πάντα η ίδια τακτική: Ανακοίνωση της ημερίδας, καθώς και του αριθμού συμμετεχόντων (ανάλογα με την αίθουσα και τον τύπο ημερίδας πχ βιωματικά εργαστήρια απαιτούν το πολύ μέχρι 70-80 άτομα). Ακολουθεί ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής  και σχηματίζεται ο πίνακας συμμετεχόντων και επιλαχόντων, με σειρά προτεραιότητας.  Όποιος κωλύεται να συμμετάσχει, γνωρίζει ότι οφείλει να ειδοποιεί την οργανωτική επιτροπή, ώστε η κενή θέση να αναπληρώνεται από άλλο συνάδελφο. 

Επειδή οι περισσότεροι μαθητές ΑΜΕΑ φοιτούν στα γενικά σχολεία, η φιλοσοφία μας είναι ότι θα πρέπει να επιμορφώνονται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε θέματα Ειδικής Αγωγής. Για το λόγο αυτό, οι επιμορφωτικές ημερίδες δεν απευθύνονται μόνο στους ειδικούς εκπαιδευτικούς (οι οποίοι έχουν τουλάχιστον στοιχειώδεις γνώσεις ΕΑΕ), αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς γενικής. Η 2η Περιφέρεια ΕΑΕ, στην οποία Σχολική Σύμβουλος είναι η Ρ. Χιουρέα, είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη εκπαιδευτική περιφέρεια, με 1300 σχολεία όλων των βαθμίδων, περιλαμβάνει δηλ. όλα τα σχολεία  της  Αν. Αττικής, Β΄Αθήνας και Ν. Κυκλάδων. (Ας υπολογίσει κανείς  τον αριθμό των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε αυτά…)

Όπως πάντα και αυτή η ημερίδα «Αυτισμός: Εκπαιδευτικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις» ήταν προαιρετική. Όλοι γνώριζαν εξ αρχής ότι θα συμμετάσχουν οι πρώτοι 110, οι οποίοι συμπληρώθηκαν λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση του εγγράφου στα σχολεία. Επειδή οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν γρήγορα τις  300, σε συνεννόηση με το σχολείο διεξαγωγής ανεβάσαμε το όριο σε 192 και κοινοποιήσαμε τα ονόματα των συμμετεχόντων, όπως και των 30 πρώτων επιλαχόντων, ενώ τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ειδοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες, έναν-έναν προσωπικά,  με την επισήμανση να ενημερώσουν σε περίπτωση κωλύματος, διότι  τουλάχιστον άλλοι 200 έμεναν εκτός, πολλοί εκ των οποίων παρακαλούσαν να τους δεχτούμε έστω και όρθιους!

Την ημέρα της διεξαγωγής (9-9-2014) προσήλθαν και άλλοι 28 εκπαιδευτικοί, εκτός πίνακα συμμετεχόντων. Από αυτούς, ορισμένοι ζήτησαν έγγραφο για να επιβεβαιώσουν στους Διευθυντές τους ότι ήταν στην ημερίδα, ώστε να δικαιολογηθεί η απουσία τους από την υπηρεσία τους. Τους ενημερώσαμε ότι θα σταλεί σχετικό έγγραφο στις Δ/νσεις ΠΕ και ΔΕ.  Έτσι ετοιμάσαμε πίνακα με τους 28 αυτούς και άλλον ένα με τους 17 που δεν προσήλθαν και δεν είχαν ενημερώσει ώστε να μην μείνουν  άδικα κενές 17 θέσεις, όταν 200 άλλοι εκπαιδευτικοί είχαν αποκλειστεί.

Οι πίνακες στάλθηκαν στις  6 Δ/νσεις της αρμοδιότητας 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ, για να δικαιολογηθούν οι 28 που δεν πήγαν στα σχολεία τους την ημέρα διεξαγωγής, ενώ δεν υπήρχε το όνομά τους στον πίνακα συμμετεχόντων που είχαμε δημοσιεύσει. Αντίστοιχα, όσοι δεν προσήλθαν, ναι μεν σαφώς μπορούσαν να το κάνουν, εφόσον δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή τους, (όμως τότε θα έπρεπε να βρίσκονται στην υπηρεσία τους), αλλά δεοντολογικά,  σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που είχαμε θέσει εξ αρχής, και κυρίως συναδελφικά, όφειλαν να ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή, ώστε να δινόταν η ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ημερίδα άλλοι 17 συνάδελφοι, οι οποίοι έμεναν εκτός, αφού δεν χωρούσε άλλα άτομα η αίθουσα. Ας σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση του πίνακα συμμετεχόντων και επιλαχόντων, ανέκυψαν σεμινάρια 6 Σχολ. Συμβούλων (ΠΑ και Δημοτ. Εκπ/σης στη Β΄Αθήνας, Δημοτ. Εκπ/σης και Φυσικ. Αγωγής στην Ανατολ. Αττική). Αν οι συνάδελφοι, οι οποίοι υποχρεωτικά έπρεπε να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια των Σχολ. Συμβούλων τους, δεν είχαν ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή ώστε να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις τους από άλλους, τότε οι απόντες δεν θα ήταν μόνο 17, αλλά πολλοί περισσότεροι και την ημέρα της διεξαγωγής η μισή αίθουσα θα ήταν άδεια, ενώ 200 συνάδελφοι που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ημερίδα είχαν αποκλειστεί.

Σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιούνται οι κυρίες Μήτσουρα και Σταυροπούλου και το ΔΣ αυτού του Συλλόγου να συκοφαντούν και να διαδίδουν ότι: «η κυρία Χιουρέα επιδιώκει να καλλιεργήσει κλίμα φόβου και παρακολούθησης και να μετατρέψει Διευθυντές Σχολικών Μονάδων σε «καταδότες» συναδέλφων τους…  Η δημοσιοποίηση ονομάτων συναδέλφων μας αποτελεί απαράδεκτη αντιεπιστημονική και αντισυναδελφική τακτική. Σε καμία περίπτωση η μη συμμετοχή τους σε μία ημερίδα δεν καθιστά λόγο δημόσιας διαπόμπευσης και στοχοποίησής τους». Ας μας πουν καλύτερα πότε και πού έγινε αυτή η «δημόσια διαπόμπευση». Διότι τα ονόματα των εκπαιδευτικών δεν δημοσιεύτηκαν πουθενά, παρά στάλθηκαν  στις Δ/νσεις και στα σχολεία τους, ενημερωτικά, εφόσον η ημέρα ήταν εργάσιμη και επομένως οι Δ/ντές και οι Δ/νσεις έπρεπε να γνωρίζουν σε περίπτωση που απουσιάζουν εκπαιδευτικοί, αν βρίσκονται σε ημερίδα, σε άδεια  κλπ.

Όσο για τα «στοιχεία» που  ζητούν οι κ.κ.  Ηλ. Μήτσουρα και Αν. Μάγ. Σταυροπούλου από τους συναδέλφους Διευθυντές να μην αποστείλουν στη Σχολική Σύμβουλο Ειδ. Αγωγής, τις πληροφορούμε ότι οι Δ/ντές είναι οι διαμεσολαβητές, αφού λόγω θέσης λαμβάνουν τα εισερχόμενα έγγραφα στα σχολεία και εκείνοι διεκπεραιώνουν τα εξερχόμενα. Κατά τα άλλα, από τους ίδιους τους 17 εκπαιδευτικούς που δεν προσήλθαν ζητήθηκε να αιτιολογήσουν την απουσία τους και γιατί δεν ενημέρωσαν την οργανωτική επιτροπή (για τους λόγους που προαναφέρθηκαν).  Μόνοι τους υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής, μόνοι τους θα πρέπει  να δώσουν εξηγήσεις. Είναι γνωστό ότι όλο αυτό έχει να κάνει με τη διοργάνωση των ημερίδων και όχι με πειθαρχικά, εκφοβισμό και όποια άλλη ερμηνεία αρέσκεται το ΔΣ του Συλλόγου «Περικλής»  προς χάριν εντυπωσιασμού. Διότι αν πραγματικά ενδιέφερε τις κυρίες Μήτσουρα και Σταυροπούλου να μην «διαπομπευτούν» όπως λένε οι συνάδελφοι, θα επικοινωνούσαν άμεσα και απευθείας με τη Σχολ. Σύμβουλο να ζητήσουν εξηγήσεις, αντί να δημοσιεύουν εικασίες και μυθοπλασίες. Η ασυνέπεια κάποιων ατόμων (μη ειδοποίηση για την κάλυψη της κενής θέσης από άλλο εκπαιδευτικό) στερεί σε άλλους τόσους εκπαιδευτικούς τη χαρά της παρακολούθησης μιας ενδιαφέρουσας ημερίδας. Θεωρούμε αντισυναδελφική ενέργεια τη μη τήρηση των κανόνων συμμετοχής και τη χρησιμοποίηση της δήλωσης συμμετοχής σε ημερίδα με περιορισμένο αριθμό θέσεων, ως άλλοθι μη προσέλευσης στην υπηρεσία. Διότι έτσι δεσμεύονται θέσεις συμμετεχόντων, αποκλείοντας άλλους συναδέλφους που πραγματικά ενδιαφέρονται και θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν αντί για εκείνους την ημερίδα. Επομένως, όσοι δεν δικαιολογούν την απουσία τους και τη μη ενημέρωση της οργανωτικής επιτροπής (πχ. μη έγκαιρη ειδοποίησή τους, κακή οργάνωση από τη μεριά μας, υποχρεώσεις που προέκυψαν τελευταία στιγμή κλπ), σε επόμενες προαιρετικές επιμορφωτικές δράσεις μας, δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες συμμετεχόντων, εφόσον η ζήτηση συμμετοχής είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις.

Όσο για την υπενθύμιση του ΔΣ του Συλλόγου «Περικλής»  «στην κυρία Σχολική Σύμβουλο ότι τα στοιχεία που ζητά-αναζητά, τα έχουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας (ας είναι καλά το my school) και άρα να απευθυνθεί στην Διοίκηση για τέτοιου είδους στοιχεία», τι εννοούν; Μήπως ότι στο my school έχουν καταγραφεί: (α) αιτιολόγηση της απουσίας από την ημερίδα και (β) αιτιολόγηση της μη ενημέρωσης της οργανωτικής επιτροπής;  Διότι αυτά είναι τα «στοιχεία που ζητήθηκαν-αναζητήθηκαν» και που «συμβάλλουν στον εξευτελισμό συναδέλφων» κατά τις κυρίες  Ηλ. Μήτσουρα και Αν. Μάγ. Σταυροπούλου και το ΔΣ του Συλλόγου «Περικλής»!!!
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ράνια Χιουρέα
Σχολική Σύμβουλος
 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ





Η Σχολική Σύμβουλος Ουρ. Χιουρέα προσπαθεί να διαπομπεύσει εκπαιδευτικούς!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»
Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318 http://www.syllogosperiklis.gr info@syllogosperiklis.gr

ΘΕΜΑ:  Καταγγελία για ενέργεια Σχολικής Συμβούλου Ουρ. Χιουρέα
     
    Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι,

       Πέρυσι ζήσαμε στα σχολειά μας στιγμές άλλων εποχών, όταν η ΓΑΔΑ με έγγραφό της, ζητούσε να έρθουν σε επαφή οι Διοικητές των κατά τόπους τμημάτων με τους Διευθυντές των σχολείων του λεκανοπεδίου Αττικής. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι επιτόπιες εντός των σχολείων-και του συλλόγου μας- παρουσίες των αστυνομικών οργάνων. Ακόμα και σήμερα η ΓΑΔΑ και ο τότε Υπουργός Δένδιας δεν έδωσαν εξήγηση για το «φαινόμενο» αυτό.

       Πέρυσι πάλι, ο νυν Υπουργός Παιδείας, τότε Υπουργός Υγείας, προέβη σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών ιερόδουλων-ασθενών του AIDS, προκειμένου να προασπιστεί την «δημοσία υγεία»- ΥΓΕΙΑ βεβαίως που χαρατσώνουν και περικόπτουν συνεχώς-. Είχε λοιδορηθεί για την τακτική του αυτή και καταγγελθεί από σωματεία και ομοσπονδίες, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ίδια την κοινωνία.

       Η Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής, Ουρανία Χιουρέα, φαίνεται να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα «νέα» αυτά ήθη του «Νέου Σχολείου» και της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς με έγγραφό της «κυνηγά» συναδέλφους-εκπαιδευτικούς του λεκανοπεδίου Αττικής και δημοσιοποιεί τα στοιχεία τους επειδή τόλμησαν να μην παρευρεθούν σε ημερίδα που διοργανώθηκε από την ίδια. Στο κυνήγι αυτό μάλιστα ζητά και την «συνδρομή» των συναδέλφων Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων!

      Συγκεκριμένα η Σχολική Σύμβουλος επικαλούμενη την απουσία συναδέλφων από ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 9-9-2014 στο 11ο Γυμνάσιο Αχαρνών, με έγγραφό της απευθυνόμενο στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που ανήκουν οι «αδικαιολογήτως απόντες» συνάδελφοι μας αλλά και συνάδελφοί της, δημοσιοποιεί τα ονόματα των απόντων συναδέλφων (17 στο σύνολό τους), επισημαίνει ότι καθότι δεν ενημέρωσαν προκαταβολικά για την απουσία τους αυτή θεωρείται αδικαιολόγητη και ορίζει να ενημερώσουν εγγράφως το γραφείο της για τον λόγο της απουσίας!- δεν διευκρινίζει αν δέχεται δικαιολογητικό ιδιώτη γιατρού ή μόνο δημόσιου νοσοκομείου…

Συνεχίζει η κυρία Χιουρέα ζητώντας από τους συναδέλφους Διευθυντές αφού διαβιβάσουν τα δικαιολογητικά απουσίας των συναδέλφων έως 24-9-2014, να ενημερώσουν την ίδια αν στις 9-9-2014 οι εν λόγω εκπαιδευτικοί παρευρίσκοντο στο σχολείο.(!)

Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι η Σχολική Σύμβουλος δεν είναι διοικητική Προϊσταμένη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και καλά θα έκανε να μην απευθύνεται για τα διεκπεραιωτικά του γραφείου της στους Διευθυντές των Σχολείων που έχουν πλείστα
προβλήματα να αντιμετωπίσουν ,οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η επιστημονική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών είναι πάγιο αίτημα του κλάδου και οι συνάδελφοι συμμετέχουν ακριβώς αναγνωρίζοντας την ανάγκη επαφής με νέα δεδομένα. Επίσης οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στην κυρία Σχολική Σύμβουλο ότι τα στοιχεία που ζητά-αναζητά, τα έχουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας (ας είναι καλά το my school) και άρα να απευθυνθεί στην Διοίκηση για τέτοιου είδους στοιχεία.

Η δημοσιοποίηση ονομάτων συναδέλφων μας αποτελεί απαράδεκτη αντιεπιστημονική και αντισυναδελφική τακτική. Σε καμία περίπτωση η μη συμμετοχή τους σε μία ημερίδα δεν καθιστά λόγο δημόσιας διαπόμπευσης και στοχοποίησής τους.

Το ΥΠΑΙΘ και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης «δεν πάνε χέρι – χέρι» και οι πρακτικές που ο νυν υπουργός Παιδείας ακολούθησε ως τέως Υπουργός Υγείας δεν έχουν θέση όχι μόνο στην εκπαίδευση αλλά και στην κοινωνία. 

Σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται η κυρία Χιουρέα επιδιώκοντας να καλλιεργήσει κλίμα φόβου και παρακολούθησης να μετατρέψει Διευθυντές Σχολικών Μονάδων σε «καταδότες» συναδέλφων τους.

Ζητούμε από τους συναδέλφους Διευθυντές σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο να μην συμβάλλουν στον εξευτελισμό συναδέλφων και να μην αποστείλουν οποιουδήποτε είδους στοιχεία ζητά η Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής. 

Ζητάμε από την Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής να αποσύρει άμεσα το έγγραφό της. 

Ζητάμε από την ΔΟΕ να πάρει θέση.

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν έχουν θέση στα σχολεία μας!

                             Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
                  Η Πρόεδρος     Η Γεν. Γραμματέας                              
         Ηλέκτρα Μήτσουρα       Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Πηγή: chiourea.gr