Σελίδες

O νέος αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος ενημερώνει μαζί με την Επιτροπή Αγώνα της Νάξου τους τουρίστες του νησιού για την εκποίηση των παραλιών του (φωτό)

Ενημέρωση των επισκεπτών της Νάξου σχετικά με την εκποίηση δημόσιων παραλιακών εκτάσεων του νησιού πραγματοποίησε χθες η Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Μαζί με τα μέλη της Eπιτροπής για να υποστηρίξει ενεργά τον αγώνα τους, βρέθηκε και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος.

Επισκέπτες υπογράφουν υπέρ της απένταξης από το ΤΑΙΠΕΔ
Η εξόρμηση στις παραλίες περιελάμβανε ενημέρωση, μοίρασμα φυλλαδίων και συλλογή υπογραφών ενάντια στην εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ των λιμνών του Αγίου Προκοπίου (περιοχή NATURA), των Αλυκών του Αεροδρομίου καθώς της μοναδικής ομορφιάς αμμοθινών της παραλίας Πλάκας. Η ανταπόκριση των επισκεπτών του νησιού στη συζήτηση για τις καταστροφικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις του ξεπουλήματος καθώς και για το πλήγμα που πρόκειται να επιφέρει στην τοπική οικονομία, ήταν άμεση και πολύ θετική, συλλέγοντας σε 2 ώρες περισσότερες από 300 υπογραφές!


Η επιτροπή Αγώνα μαζί με το Γιώργο Καραμέρο, θα επισκεφθεί ξανά την παραλία του Αγίου Προκοπίου, την Κυριακή (10/08) για να συνεχίσει την ενημερωτική της δράση.







Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τις δράσεις της Επιτροπής Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων

Εικόνες και πηγές πληροφοριών από:
iefimerida.gr
naxos-news.gr