Σελίδες

Γάζα: Σκότωσαν 4 παιδάκια ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=2vmnuyrwNuE
κλικ για το video
Ακόμα ένα χαροπαλεύει 

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε παραλία της Γάζας, από βλήμα που έριξε ένα ισραηλινό κανονιοφόρο πλοίο, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. 
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον θάνατο των τεσσάρων μικρών Παλαιστινίων ότι η πληροφορία αυτή ερευνάται.
«Τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία. Όλα ήταν (...) κάτω των 15 ετών», διευκρίνισε επίσης στο Ρόιτερς ο αυτόπτης μάρτυρας Άχμεντ Αμπού Χασέρα.
«Όταν το πρώτο βλήμα έπληξε το έδαφος, αυτά έτρεξαν, αλλά τα χτύπησε ένα άλλο βλήμα», σημείωσε ο ίδιος, τα ρούχα του οποίου ήταν λερωμένα με αίμα.

«Φαινόταν σαν να τα κυνηγούσαν τα βλήματα», κατέληξε, μιλώντας στο Ρόιτερς.

Ο Άσραφ αλ Κίντρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, επιβεβαίωσε στο Ρόιτερς ότι τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και πρόσθεσε ότι ένα πέμπτο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Αυτό είναι ένα δειλό έγκλημα», σημείωσε.

Σύμφωνα παράλληλα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τα παιδιά αυτά έχασαν την ζωή τους από ισραηλινά πλήγματα, τα οποία είδαν δημοσιογράφοι του και τα οποία κατέστρεψαν ένα κατάλυμα σε μια παραλία της Γάζας, στο οποίο βρισκόταν μια ομάδα παιδιών.
Και πάλι σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το κατάλυμα αυτό απείχε περίπου 200 μέτρα από ένα ξενοδοχείο της πόλης της Γάζας, στο οποίο διαμένουν δημοσιογράφοι.

Υπάρχει βίντεο.. με πoλύ σκληρές εικόνες ... αν θέλετε πραγματικά να το δείτε εδώ