Σελίδες

Είναι ευφυής άνθρωπος ο Θεόδωρος Πάγκαλος

του Κώστα Ζαχαριάδη*

Είναι ευφυής άνθρωπος ο Θεόδωρος Πάγκαλος… Όσοι του αποδίδουν και από τα κυρίαρχα media χαρακτηρισμούς όπως «τα έχει χάσει», «δεν ξέρει τι λέει», «ξεπέρασε κάθε όριο», προφανώς δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, την άρρητη στόχευση των δηλώσεων Πάγκαλου… Οι άθλιες, ρατσιστικές, επικίνδυνες δηλώσεις του, που ευτελίζουν τον δημόσιο λόγο, προσπαθούν να κρύψουν και το πετυχαίνουν σε  σημαντικό βαθμό, το δημοσίευμα των Financial Times που αποκαλύπτει ότι από το 2011 ο «αντιμνημονιακός» Σαμαράς ήταν μαριονέτα του Μπαρόζο.

Σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά portal του εξωτερικού συζητούν αυτά τα κορυφαία ζητήματα που δέκα μέρες πριν τις ευρωεκλογές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Στην Ελλάδα συζητάμε το νιοστό επεισόδιο της «Παγκαλιάδας» και μάλιστα ως πρώτο θέμα στα κυρίαρχα media. 

Και κάτι που δεν πρέπει να λησμονούμε… Όταν ο Παπανδρέου πήγε στις Κάννες, ο Πάγκαλος ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως.


Πηγή: ecoleft

*Ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι βιολόγος περιβαλλοντολόγος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ζωής" της Ρένας Δούρου