Επιπλέον «όπλο» του Πατούλη ... η «τσαρίνα» του Αμαρουσίου!!! (εικόνες)

Ποιο είναι το επιπλέον όπλο που διαθέτει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην διεκδίκηση μίας ακόμη τετραετίας & 3ης συνολικά;

Κατά το ιστολόγιο zougla.gr, είναι η σύζυγός του Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, την οποία χαρακτηρίζει ως «τσαρίνα» του Αμαρουσίου!

«Οι φωτογραφίες, τονίζει το ιστολόγιο, αναδεικνύουν την ομορφιά της γοητευτικής συζύγου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνας Πατούλη αλλά και τη χλιδάτη ζωή που κάνει το ζεύγος στα Βόρεια Προάστια». Προσθέτει δε με νόημα: 
«Σε ένα σπίτι με είδωλα και θεές ξεχασμένες… η σύζυγος του Δημάρχου βάζει τη δική της πινελιά στο όλο σκηνικό. Ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας η κυρία Πατούλη ξέρει να κλέβει την παράσταση και το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού. Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν την ομορφιά της γοητευτικής συζύγου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνας Πατούλη αλλά και τη χλιδάτη ζωή που κάνει το ζεύγος στα Βόρεια Προάστια.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στη μάχη του σταυρού έχει δίπλα του ένα επιπλέον όπλο για την κατάκτηση μίας ακόμη τετραετίας».

Κλικ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίεςhttp://paratiritirio-amarousiou.blogspot.gr/