Σελίδες

Η «Κοινωνία των Πολιτών» Βριλησσίων

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,
Λόγω φόρτου εργασίας των μελών της «Κοινωνίας των Πολιτών» σε διάφορες συλλογικότητες, ενόψη του Πάσχα, όπως είναι η «Αλληλεγγύη Κατοίκων Βριλησσίων» κ.ά., η «Κοινωνία των Πολιτών» αναβάλλει ένα μέρος των προγραμματισμένων συναντήσεων & εκδηλώσεών της, μέχρι τις 23 Απριλίου 2014.
Μέχρι τότε τα περισσότερα μέλη μας εργάζονται για την «Αλληλεγγύη» και δραστηριοποιούνται στην οργάνωση των εκδηλώσεών της. Στο χώρο μας, Ολύμπου 42, γίνεται καθημερινά συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, από τις 18.00 – 21.00.

Επίσης στον ίδιο χώρο μπορείτε να φέρετε αντικείμενα, βιβλία, είδη δώρων, είδη σπιτιού, παιχνίδια κλπ., προς πώληση στο καθιερωμένο πλέον Bazaar της «Αλληλεγγύης Κατοίκων Βριλησσίων» που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΥΠΕΤ στις 13 Απριλίου 2014.

Η επόμενη συνάντηση - συνεδρίαση των μελών της «Κοινωνίας των Πολιτών» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 7.00 μ.μ., Ολύμπου 42.

Καλούμε τους φίλους μας να έρθουν, να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας. Ήδη έχουν δρομολογηθεί δύο διαλέξεις του αρχαιολόγου Άκη Τσώνου, αλλά και μία μουσική βραδιά αργεντίνικου Tango!

Ακόμη, η «Κοινωνία των Πολιτών» σε συνεργασία με μαθητές της περιοχής, θα αναγγείλει διαγωνισμό φωτογραφίας και πολλά πολλά άλλα!!!
Σας ευχόμαστε μέχρι να τα ξαναπούμε Καλό Πάσχα!

Για την «Κοινωνία των Πολιτών»,
Μαρία Ντούμα