Σελίδες

Η "Δράση" συζητά ανοιχτά με τους δημότες για τις εκλογές

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ), στις 7.30 το απόγευμα, η «Δράση» διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση, για να παρουσιάσει και να συζητήσει με τους δημότες την εκλογική της διακήρυξη.

Αυτή τη δύσκολη για την κοινωνία περίοδο, σχηματοποιούνται οι θέσεις των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Από τη δική μας πλευρά, πρώτα εμείς, ως πολίτες -όχι ως ψηφοφόροι- έχουμε να αποσαφηνίσουμε την οπτική μας.

Η «Δράση» είναι ο κόσμος της. Δεν είναι οι προεκλογικές προσωπικές στρατηγικές, η εφήμερη ενεργοποίηση, οι κάθε είδους μηχανισμοί. Είναι η συστηματική, καθημερινή ενασχόληση με τις υποθέσεις του δήμου. Είναι οι συνδημότες μας, που μας γνώρισαν, που παρακολούθησαν μαζί μας κάποια από τις δεκάδες εκδηλώσεις μας, που συμπορεύτηκαν, με όποιο τρόπο, μαζί μας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, που μας τίμησαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τι διακυβεύεται λοιπόν τον Μάιο; Πόσο και γιατί μας αφορούν οι εκλογές; Ποιο είναι το δικό μας «στοίχημα» για την τοπική κοινωνία; Ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση και ποιες απαντήσεις μπορούν να δοθούν για την υπέρβαση των αδιεξόδων της; Τι μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε σήμερα;

Η «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια άλλη Πόλη» έχει πλούσια διαδρομή και εμπειρία συμμετοχής στις υποθέσεις του δήμου μας. Αυτή η εμπειρία πρέπει να αξιολογηθεί, να συμπυκνωθεί, να γίνει «κοινό κτήμα» όλων μας. Συζητάμε, αποσαφηνίζουμε στόχους και δυνατότητες, διεκδικούμε. Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας με τους δημότες, αρχίζοντας μια νέα προσπάθεια, με αφετηρία αυτή την Κυριακή. Ζητάμε τη συμμετοχή και τη συμβολή σας!

ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ»