Σελίδες

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Χαλάνδρι

Κλειστά θα είναι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί των περιοχών Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων και Χαλανδρίου σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι αντίστοιχες δημοτικές αρχές. Δείτε αναλυτικά τις σχετικές ανακοινώσεις:



- ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκεύης
Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος


- ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
"Λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων με παροδικές χιονοπτώσεις αύριο, Τρίτη 10/01/2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.
- Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή στον παγετό στους δρόμους για την αποφυγή τραυματισμών.
- Προκειμένου να μην υπάρχουν διακοπές νερού εξαιτίας του παγετού, συνίσταται κάποια βρύση της οικίας να παραμένει ελάχιστα ανοικτή.
Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή επέμβαση παρακαλούμε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210 - 6130917 & 210 - 8104295. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας."


- ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
"Με απόφαση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου αναστέλεται για αύριο τρίτη 10/1/2017 η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια Λύκεια, και Επαλ) του δήμου. Για τις επόμενες ημέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης,και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση."