Μήνυμα του Δημάρχου Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη για τη νέα Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,
H έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί, στα μάτια μου, εκκίνηση μαραθώνιου. Και όπως συμβαίνει με τον μαραθώνιο, έτσι και η φοίτηση στις σχολικές αίθουσες μπορεί να είναι γεμάτη δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα σας προσφέρει χαρές και νέες εμπειρίες.
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και αισιόδοξη, με διάθεση για δουλειά, προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας και στα όνειρά σας, γιατί η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

Εύχομαι δύναμη, για να μάθετε, να εξελίξετε την σκέψη σας και να θελήσετε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο. Μέσα από το σχολείο αποκτάτε αφενός γνώσεις και αφετέρου διαμορφώνετε την προσωπικότητά σας με αρχές και αξίες που θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε στον στίβο της ζωής.

Σας διαβεβαιώνω όλους ότι εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε το σχολικό περιβάλλον που αξίζει στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Γι’ αυτό, τα δύο τελευταία χρόνια, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε τα σχολεία μας να είναι ασφαλείς κυψέλες για γνώση και παιχνίδι, με τη συντήρηση και βελτίωση των υπαρχουσών κτιριακών υποδομών.

Η υπόσχεση που σας δίνω είναι πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς, καθώς οι σχολικές μονάδες αποτελούν για μας απόλυτη προτεραιότητα.

Ζητούμε τη συνεργασία όλων, δασκάλων, καθηγητών και γονέων και σας καλούμε να μας συμπαρασταθείτε στην προσπάθειά που κάνουμε, ώστε όλοι να μπορέσουμε να χαρούμε με τις επιτυχίες των μαθητών μας.
Καλή Σχολική Χρονιά!