Σελίδες

Δήμος Βριλησσίων: Ξεκίνησε το πρόγραμμα κλαδεύσεων υψηλού πρασίνου

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου, συγκεκριμένα από την Τετάρτη 10 Aυγούστου και αξιοποιώντας τη μειωμένη παρουσία Ι.Χ. οχημάτων στις οδούς της πόλης, λόγω των θερινών αδειών των κατοίκων, ο Δήμος Βριλησσίων ξεκίνησε πρόγραμμα ευρύτατων κλαδεύσεων υψηλού πρασίνου, υπό το συντονισμό και επίβλεψη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Το κλάδεμα γίνεται με τους κανόνες της επιστήμης και της δενδροκομικής τεχνικής και σύμφωνα με τις εθνικές τεχνικές προδιαγραφές, πάντα με προτεραιότητα στη δημόσια ασφάλεια.

Οι εντατικές παρεμβάσεις υλοποίησης σχετικής απόφασης κοπών και κλαδεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εν γένει πρόληψης-αποτροπής κινδύνων απρόβλεπτων πτώσεων κλαδιών στα πλαίσια των προτεραιοτήτων πολιτικής προστασίας, αλλά και γενικότερου καλλωπισμού του υψηλού πρασίνου θα συνεχιστούν επί δίμηνο.

Καλούνται οι δημότες, κατά το αναφερόμενο διάστημα, να υποδεικνύουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (210-6130917) και επιπλέον προτεινόμενες από τους ίδιους παρεμβάσεις κλάδευσης που αφορούν στο δημόσιο υψηλό πράσινο της πόλης μας.