Σελίδες

Δήμος Βριλησσίων: " Δεν μας αγγίζουν η λάσπη και η διαστροφή της πραγματικότητας …"

Σε  ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βριλησσίων αναφέρονται τα εξής:

Με την τελευταία προσωπική επίθεση κατά του Δημάρχου και του κ. Παναγόπουλου κλείνει το παζλ του παραλογισμού και της διαστροφής της πραγματικότητας από τη ΄Νέα Πνοή΄ και τα στελέχη της.
Δυστυχώς, όμως, κύριοι, η διαπλοκή βρίσκεται δίπλα σας με ονοματεπώνυμα και ειδικές αποστολές. Η τοπική κοινωνία έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στις λογικές σας και η σημερινή δημοτική αρχή δεν αντιγράφει το λυπηρό παρελθόν σας.
Εμείς συνεχίζουμε στην ηθική πλευρά της πορείας μας καθαρά και διάφανα παρά τα όποια λάθη και αδυναμίες μας – γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη- και είναι κάτι το οποίο εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε.
Όσο για την πορεία του έγκριτου δικηγόρου κ.Παναγόπουλου, σε μια πόλη που όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά τίποτα δεν είναι κρυφό και δεν μπορεί οι ιστορίες των ανθρώπων ελαφρά τη καρδία να παραχαράσσονται για ατομικά πολιτικά και μικροπαραταξιακά οφέλη. Ο κ.Παναγόπουλος έχει συμμετοχή στα τοπικά κοινά πολύ πριν ασχοληθείτε εσείς με λόγο παρεμβατικό και τεκμηριωμένο με μοναδικό γνώμονα την αγάπη του για την πόλη.