Σελίδες

Καλό καλοκαίρι από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής

Η µεγάλη µέρα σχεδόν έφτασε…
Σε λίγες ώρες, σε όλα τα σχολεία, θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς…
Χαρούµενες παιδικές φωνές και γέλια θα γεµίσουν τις γειτονιές, τις πλατείες και τις εξοχές…
Μία ακόµα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…

Ευχόµαστε λοιπόν Καλό Καλοκαίρι και ξένοιαστες διακοπές….
Στους µαθητές που έδωσαν τη δική τους µάχη αυτή τη χρονιά, είτε ολοκληρώνοντας ένα ακόµα σκαλοπάτι της εκπαιδευτικής βαθµίδας, είτε δίνοντας εξετάσεις για να περάσουν στο επόµενο επίπεδο εκπαίδευσης και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Σε αυτούς ειδικά τους µαθητές ευχόµαστε καλά αποτελέσµατα και τους θυµίζουµε ότι όποια και αν είναι η έκβαση αυτής της µάχης, δεν καθορίζει το αποτέλεσµα της ζωής τους και ότι πρέπει  συνεχώς, µε συνέπεια και σταθερότητα, να αγωνίζονται, ναεπιµένουνε και να κυνηγούν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Στους δασκάλους και τους καθηγητές που και αυτή τη χρονιά στάθηκαν δίπλα στα παιδιά µας και τα βοήθησαν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους µε υποµονή και αγάπη µέσα σε αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες.
Στους γονείς που, όπως κάθε σχολική χρονιά, στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και τα στηρίζουν στο δικό τους αγώνα
Η Ένωση, όπως πάντα, θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις διαδικασίες της επικείµενης εργολαβίας και τις εργασίες των Σχολικών Επιτροπών προκειµένου να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις και βελτιώσεις των σχολικών µονάδων, όπου είναι αναγκαίο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ανανεώνουµε λοιπόν το ραντεβού µας για το Σεπτέµβρη… ξέροντας ότι και αυτή η σχολική χρονιά δεν θα είναι εύκολη… αλλά γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που θα µας κάνει να σκύψουµε το κεφάλι και να  σταµατήσουµε το δικό µας καθηµερινό αγώνα, για ένα ∆ηµόσιο Σχολείο που να αξίζει στα δικά µας παιδιά, ένα σχολείο, όπως εκείνα, αλλά κι εµείς ονειρευόµαστε! 
Αγία Παρασκευή 13/6/16                 Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο